Volg ons ook op de sociale media: Twitter Facebook

Draag jij bij aan de nieuwe ‘Geluksroute’ in Lierop?

11/07/2020
 
Een virus raast over de wereld, zoals ook wij voortraasden in het leven. Maar van de ene op de andere dag was alles plotseling anders. Het normale leven stond ineens stil! Onze vrijheid werd ingeperkt en we mochten niet meer gaan en staan waar we wilden. Ook niet zomaar even naar dat plekje wat ons zo dierbaar is, wat ons gelukkig maakt, waar wij tot rust komen, wat ons ontroert of gewoonweg bijzonder is.
Na enkele maanden van veel binnen zitten en weinig contacten hebben we weer meer bewegingsvrijheid en kunnen we onze plekjes weer opzoeken. Wat zou het mooi zijn als we deze met elkaar kunnen delen!

Wij willen de inwoners van Lierop vragen om deze geluksplekjes met ons te delen. Laat ons weten welke plek jou blij, gelukkig of bijvoorbeeld rustig maakt.  Enkele voorwaarden zijn wel dat het een plek is die voor iedereen toegankelijk is binnen of buiten de bebouwde kom van Lierop. Wij van de groep Dienstverlening & Communicatie van Lierop Leeft zullen een selectie maken uit de inzendingen en vervolgens een route maken die de geluksplekjes met elkaar verbindt.

Een geluksplek zou bijvoorbeeld kunnen zijn het speeltuintje met de Jeu de Boules baan in de Slutelakker. Een ontmoetingsplek voor jong en oud. Een heel fijne plek om sociaal met elkaar verbonden te zijn. Of de plek waar je vanuit ‘t Jaspersport de heide oploopt waar je de weidsheid van de Lieropsche Heide ervaart. Je gedachten gaan daarbij op in de grootsheid van de uitgestrekte natuur die je ziet.

Laat jij ons weten wat jouw geluksplekje in Lierop is? Stuur je inzending naar info@lieropleeft.nl of post deze in de brievenbus van de dorpsondersteuner in Henricushof ten name van Lierop Leeft, Geluksroute. De inzendingen mogen anoniem en een toelichting is natuurlijk leuk, maar niet verplicht".
 


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Algemeen| Laatste nieuws| Werkvelden| Ik heb een vraag| Duofiets reserveren| Vraag & aanbod| Contact| Links| Agenda

Dorpscoöperatie Lierop
Gebergte 6
5715 PM Lierop
Mail:info@lieropleeft.nl
Webdevelopment: Advertize Totaal Reclame Lierop