Duofiets reserveren

Na het reserveren van de duofiets krijgt u een akkoordbevestiging met het huurcontract, de reservering en de gebruiksaanwijzing. 

Reserveer uiterlijk de dag van tevoren vóór 17.00 uur!

Reserveringen op de dag zelf worden niet in behandeling genomen. 

U kunt de fiets ophalen bij GewoonUNIEK, Heesvenstraat 22. In principe op de aanvangstijd van het gekozen dagdeel. U levert de fiets daar ook weer in.

Voor het huren van de fiets betaalt u €5,- per dagdeel (€10,- als u geen lid bent van Lierop Leeft), bij het afhalen van de fiets (gepast geld).

Voor het gebruik maken van de fiets dient tenminste een van u lid te zijn van de dorpscoöperatie of kunt u lid worden.
De minimale leeftijd van de huurder is 16 jaar.

Als verkeersdeelnemer bent u altijd zelf verantwoordelijk voor uw gedrag in het verkeer en kunt u daar dus ook wettelijk voor aansprakelijk worden gesteld. De dorpscoöperatie is nooit verantwoordelijk voor uw handelen.

Dankzij sponsoring van Bas Verstappen hebben we een tussenscherm kunnen aanschaffen zodat iedereen weer veilig gebruik van de fiets kan maken.
 
Afmelden
Wilt u, wanneer u toch geen gebruik wilt of kuntmaken van de fiets, dit zo snel mogelijk doorgeven op nummer 06-23184542 of 06-49957509. De reservering wordt dan geannuleerd zodat anderen de mogelijkheid hebben om deze tijd te reserveren.

Reservering plaatsen