Ria nodigt je uit in ‘de Huiskamer’

Beste allemaal

Graag wil ik jullie uitnodigen om door de week ’n keer koffie te komen drinken in ‘de Huiskamer’ van Henricushof. Vanaf 10 uur staat de koffie klaar. Het is altijd heel gezellig en iedereen is welkom, zowel jong als oud. Een mooie gelegenheid om even lekker bij te buurten of om de dagelijkse gebeurtenissen te bespreken. Ook ligt er elke ochtend weer ’n nieuwe krant. ’n Kopje koffie/thee kost overigens € 0,50.

Aansluitend kun je om 12 uur gezamenlijk mee warm eten. Als eerste kennismaking kun je bij mij een ‘proefpakket’ aanvragen. Dit bestaat uit 4 maaltijden en hiervoor betaal je slechts € 24,00. De maaltijden worden door ons op professionele wijze in de oven warm gemaakt. Niet te vergelijken dus met het zogenaamde ’magnetron-eten’. Onze trouwe gasten vinden het eten van uitstekende kwaliteit.

’s Middags is er ook (bijna) altijd wel wat te doen in ‘de Huiskamer’. Zo is kun je ’s maandags en vrijdags biljarten en kaarten, op woensdag koersballen en op de donderdagmiddag kienen of kaarten. Op de dinsdagmiddag worden regelmatig verschillende activiteiten georganiseerd zoals ’n film-middag, samen breien of acryl-schilderen.

Zoals je ziet is er voor ieder wat wils. Ik zie jullie dus graag ’n keer langskomen voor “ un tas koffie” of “ne goeie middig”.

Groetjes Ria van Bussel

Elke middag 'n gezonde en vooral heerlijke maaltijd. Smakelijk eten!!!
De krant, 'n koekje, koffie en "goeie buurt". Wat wil jer nog meer?

Vind je dit bericht leuk? Deel het dan!

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email