Bijeenkomst ‘Goed voor Elkaar’ op 23 april

In 2023 is in de hele gemeente Someren het project ‘Goed voor Elkaar’ gestart en zijn er in alle kerkdorpen dorpsbijeenkomsten geweest met als doel; Meer bewust worden, hoe belangrijk zelfredzaam zijn is, als men op de een of ander manier een vorm van hulp nodig heeft, nu het niet meer zo vanzelfsprekend is, dat men een beroep kan doen op de zorg. Hierdoor bent u voor zorg en hulp steeds meer aangewezen op uw eigen (leef)omgeving. Samen met u proberen we, middels dit project, uw zorgnetwerk in beeld te brengen. 

Nu hebben alle inwoners van de gemeente Someren die in 2024, 70 jaar worden een persoonlijke uitnodiging gekregen om deel te nemen aan de dorpsbijeenkomst over dit thema Omdat dit niet zo’n grote groep is als het vorig jaar is gekozen om deze bijeenkomst te organiseren op 23 april in de Ruchte in Someren aanvang 14.30 uur.  Deze is bestemd voor Someren, Lierop, Someren-Eind en Someren-Heide.

Ook diegenen die in 2023 een uitnodiging ontvangen hebben en niet in de gelegenheid waren om deel te nemen aan een van de bijeenkomsten, die toen georganiseerd werden, zijn van harte welkom. Wilt u naar een van deze bijeenkomsten komen dan is het mogelijk dat u een familielid of kennis meeneemt. Aanmelden kan via het        e-mailadres goedvoorelkaar@oniswelzijn.nl  of bellen naar Onis Welzijn 0493-441234.

We zien u graag op 23 april in de Ruchte.

Vind je dit bericht leuk? Deel het dan!

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email