Alvast ’n beetje afscheid van Helmie en Jan

Het maandelijkse “Koffiedrinken” van zondag 17 december had ’n klein feestelijk tintje. Onder het genot van (uiteraard) een kopje koffie/thee met ’n heerlijke snee kerstbrood werd al ’n beetje afscheid genomen van Helmie en Jan Verhoeven.

In zijn toespraak, die hij overigens in zijn jaszak had laten zitten, benadrukte Ferd Raaijmakers nog maar eens dat het hebben van ’n supermarkt in een gemeenschap zoals Lierop toch wel heel belangrijk is voor de leefbaarheid. Hij was Helmie en Jan ontzettend dankbaar dat ze toentertijd met hun winkelwagen en later met de ‘echte winkel’ de uitdaging aangegaan zijn.

Ook Annette Wilde van Dorpsoverleg Lierop en Anne-Riet Vermeulen van dorpscoöperatie Lierop Leeft bedankte Helmie en Jan met mooie woorden en ’n bos bloemen. Niet alleen voor het runnen van de winkel, maar ook voor hun ‘sociale hart’. Ze staan altijd voor iedereen klaar!

Mede door alle openheid van Jan en ’n beetje hulp van Dorpsoverleg en Lierop Leeft kunnen we vanaf 3 januari toch weer gewoon onze dagelijkse boodschappen blijven doen in Lierop. Helmie en Jan hebben dan plaats gemaakt voor de ‘nieuwe’ ondernemers Angela en Gerard.

Vind je dit bericht leuk? Deel het dan!

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email