Geweldige belangstelling bij informatieavond ‘Lierop-Zuid’

Op maandagavond 9 oktober vond in zaal Van Oosterhout een presentatie plaats van de bouwplannen in Lierop, die momenteel bij de gemeente in voorbereiding zijn voor het opstellen van een bestemmingsplan.

Naast de persberichten van de gemeente hebben we via de websites van Lierop Leeft en Slaponline en ook via rechtstreekse benadering van de Lieropse jeugd getracht de doelgroepen te bereiken om tijdens deze avond aanwezig te zijn. Niet tevergeefs, want we werden verrast met maar liefst ongeveer 300 belangstellenden en gelukkig van alle leeftijdscategorieën.

De gemeente heeft Lierop-Zuid met circa 125 woningen in beeld gebracht en ontwikkelaar Robert Hellings heeft zijn plannen voor Lierop Buiten (locatie Berkeindje 3) getoond met circa 40 woningen.

Op beide locaties zijn er mogelijkheden voor jongeren, personen van middelbare leeftijd en senioren, voor zowel (betaalbare) koop als huur.

Vanwege de heldere presentaties waren er aanvankelijk niet veel vragen, maar als je nog vragen hebt, zie dan onderstaande mogelijkheden.

Voor Lierop-Zuid: lierop-zuid@someren.nl. Zie evtl ook de website.

Voor Lierop Buiten: Ga naar www.lieropbuiten.nl waar u ook een aanmeldmogelijkheid vindt.

Verder kun je voor vragen ook terecht bij onze werkgroep via wonen@lieropleeft.nl.

Zie HIER de presentatie die op deze avond getoond werd.

 

Zie evtl ook //de website// linken met

https://www.someren.nl/nieuws/nieuwsbericht/artikel/druk-bezochte-informatieavond-lierop-zuid

Vind je dit bericht leuk? Deel het dan!

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email