Optreden Sea on Fire op 13 januari

De jeugd heeft de toekomst! Daarom organiseert de werkgroep Opvoeden & Opgroeien samen met O.J.C. Nirwana een concert van de Astense/Lieropse band ‘Sea on Fire’. Het oorspronkelijk optreden was ingepland op 9 december maar werd uitgesteld vanwege het spelen van het Nederlands Elftal in de kwartfinale tegen Argentinië.

 

De 4 jonge muzikanten spelen covers van o.a. Arctic Monkeys, Foo Fighters, Radiohead en Nirvana. De band bestaat uit: Bram Opdam (zang/gitaar), Finn van Lieshout (drums), Lars van Lieshout (bas) en Noah van der Velden (gitaar).

Zie eventueel ook de uitgebreide biografie van Sea on Fire op www.seaonfire.nl

 

Op deze avond is iedereen vanaf 12 jaar van harte welkom en worden er alléén frisdranken geschonken!

De zaal gaat om 20.00 uur open. De show duurt tot 23.00 uur. Gratis entree.

Vind je dit bericht leuk? Deel het dan!

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email