Het was een gezellige drukte op vrijdagmorgen 16 december in ‘de Huiskamer’ van Henricushof. Zo’n 40 bewoners en mensen uit Lierop waren afgekomen op de uitnodiging van Evenementenstichting Lierop 825 om gratis chocomel te komen drinken, die via melkveehouder Gebroeders de Brouwer, beschikbaar was gesteld door Campina/Melkunie. Uiteraard met een flinke toef slagroom!           

Deze gezellige bijeenkomst werd muzikaal ondersteund door troubadour Joep van Grunsven uit Mierlo. Voor de pauze zong hij een aantal kerstliedjes die gretig werden meegezongen door de aanwezigen. Na de pauze vertolkte hij een aantal Nederlandstalige bekende liedjes. Ook was er de mogelijkheid om een houten kunstkoe te melken. Bij een aantal mensen leek het gezegde ‘jong geleerd, oud gedaan’ nog op te gaan. Met dank aan de vrijwilligers werd deze gezellige en leuke ochtend afgesloten.

Vind je dit bericht leuk? Deel het dan!

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email