Vrijdag 16 december is er weer chocomel van FrieslandCampina

Omdat het bijna kerst is, worden zo’n 1.200 ouderen overal in Noord Brabant  deze week door leden-melkveehouders van FrieslandCampina getrakteerd op warme Chocomel met Campina slagroom. “Je wordt er zelf blij van als je anderen blij maakt”, aldus maatschap den Brouwer uit Lierop. Zij zijn de initiatiefnemers en hebben daarvoor evenementenstichting Lierop 825 benaderd. Maatschap de Brouwer  deelt op vrijdag 16 december  Chocomel met een flinke toef slagroom uit in ‘de Huiskamer’ van Henricushof aan de Offermansstraat in Lierop. Hierbij werken zij samen met evenementenstichting Lierop 825, dorpscoöperatie Lierop Leeft, KBO Lierop en personeel en leiding van Henricushof.

Vanaf 10.00 uur tot om en nabij 11.30 uur zijn alle bewoners van Henricushof en vaste gebruikers van ‘de Huiskamer’ van harte welkom om de feestelijke sfeer rond de Kersttijd mee te beleven. Vaste gebruikers zijn de biljartgroep, de deelnemers aan de activiteitenmiddag ’t Höfke, de koersballers, de diverse kaartgroepen, de kieners en bezoekers van het “Samen zingen”. Vrijwilligers zullen de chocomel met slagroom uitschenken. Koffie en thee zijn voor eigen rekening beschikbaar.

Stichting Lierop 825 heeft zanger/troubadour Joep van Grunsven bereid gevonden voor de MUZIKALE SFEER te zorgen. Iedereen wordt uitgenodigd om mee te zingen en deel uit te maken van deze feestelijke, maar soms ook eenzame, tijd! Warme chocomel, warme sfeer! WELKOM!

Vind je dit bericht leuk? Deel het dan!

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email