REMINDER Gebruik energiekorting!

Onze oproep om de energiekorting in te zetten voor mensen die het even moeilijk hebben en wellicht moeten kiezen tussen eten en de energierekening, heeft al een heel aardig bedrag opgeleverd. Heel veel dank voor de gulle gevers! Het aantal vragers daarentegen is nog heel erg beperkt. Je kunt dat positief oppakken en zeggen dat in Lierop deze ondersteuning kennelijk niet nodig is, maar wij denken eerder dat het toch een drempel is om zich te melden. Dat hoeft niet!Als je denkt, ik heb echt wel even een probleem aan het einde van dit jaar, meld je dan via dorpsondersteuner@lieropleeft.nl of telefoonnummer 06-53668150. Gewoon doen!!                          

Je aanvraag zal in alle vertrouwelijkheid worden afgehandeld!

Vind je dit bericht leuk? Deel het dan!

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email