‘Jolanda’s muzikale zonnestralen’

Dinsdag 13 september had  de activiteitenmiddag, een heel andere invulling dan dat de deelnemers op een normale dinsdag gewend zijn.

Er was op deze middag een muzikaal optreden  georganiseerd, waarbij niet alleen de deelnemers aan de activiteitenmiddag  uitgenodigd waren, maar ook de bewoners van Henricushof evenals de deelnemers aan  sommige andere activiteiten die in de Huiskamer plaatvinden. Ongeveer 30 personen waren hierbij aanwezig.

 

Zangeres Jolanda v.d. Berghe uit Bladel heeft dit optreden onder het motto ‘Jolanda’s muzikale zonnestralen’ verzorgd.  Nadat iedereen van een kopje koffie met een stukje vlaai voorzien was, zette zij de eerste klanken in.  

Ze heeft  een uitgebreid repertoire. van Edith Piaff , een muzikale uitvoering van André Rieu, Corry Konings, Elvis Presley een medley van Ronnie Tober tot het ‘Laat me’ van Ramsey Shaffy.

Ze memoreerde ook nog even aan het overlijden van Koningin Elisabeth uit Engeland  en zong aansluitend, heel toepasselijk, van Vera Lynn het lied “ From the time to say goodbye”.

Toen Jolanda, Lierop binnen kwam rijden en onze prachtige kerk zag, dacht ze, dat het lied van Lia de Haas ‘Ons lieve vrouwke ’ zeker hier gewaardeerd zal worden en daar had ze gelijk in.

Jolanda heeft de gave om in nauw contact te treden met haar publiek, hetgeen bij menigeen op de lachspieren werkte.

Nadat ze afsloot met ‘Ik hou van Holland’ kreeg ze een groot applaus en het compliment;  “Ze mag nog wel vaker komen”

 

Ze is erin geslaagd om de muzikale zonnestralen deze middag in de Huiskamer te brengen waarvan de aanwezigen met volle teugen hebben genoten. 

Vind je dit bericht leuk? Deel het dan!

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email