Met grote verslagenheid kregen wij op dinsdagochtend 5 juli het bericht dat Driek Doezé de avond daarvoor was overleden. Driek was bijna vanaf de oprichting van Lierop Leeft zeer betrokken bij onze dorpscoöperatie. Vanaf 2015 had Driek op voordracht van de KBO zitting in het bestuur en was een zeer betrokken bestuurslid. Tevens was hij lid van de werkgroep Dienstverlening & Communicatie. In 2021 trok hij zich terug als bestuurslid om plaats te maken voor Anita Hurkmans. Gelukkig bleef Driek nog wél actief in de werkgroep D & C. Ook voor de organisatie van de vrijwilligersdag konden we altijd op hem en zijn creatieve ideeën rekenen.

Zoals gezegd was Driek de spil tussen Lierop Leeft en de KBO. Een taak die bij hem in zeer goede handen was. Echter het hoogtepunt in zijn bestuursperiode was toch het bezoek van koning Willem Alexander aan Lierop Leeft.

Het bestuur en alle vrijwilligers van dorpscoöperatie Lierop Leeft verliezen in Driek Doezé ’n zeer gewaardeerde collega. Wij wensen zijn vrouw Petra en hun kinderen en kleinkinderen heel veel sterkte toe bij dit niet te bevatten verlies.

Bestuur Lierop Leeft.

Vind je dit bericht leuk? Deel het dan!

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email