Nieuwe website in gebruik genomen

Enkele weken na de oprichting van Lierop Leeft, op 6 oktober 2014, ging al meteen de website in de lucht. Het eerste nieuwsitem dateert van 25 oktober 2014. ’n Kort bericht over de ledenwerfactie. Uiteraard opgesierd met ’n foto van het spandoek hetgeen op de kop van de Somerenseweg hing. Sindsdien is er al dusdanig veel gebeurt binnen Lierop Leeft dat de website uit zijn jasje gegroeid is. Uitbreiding en ‘up to date’ houden werd steeds moeilijker en in sommige gevallen zelfs onmogelijk. Kortom: De ’oude’ site is uit haar jasje gegroeid. De wens om voor ‘de Huiskamer’ en de werkgroep Gezondheid & Leefomgeving ’n eigen pagina aan te maken was niet meer te realiseren. Hoogste tijd dus voor vernieuwing. Afgelopen winter werd besloten om door Advertize Totaal Reclame ’n compleet nieuwe website te laten ‘bouwen’. Een nieuwe site die overzichtelijker en gebruiksvriendelijker is voor zowel de gebruikers als de beheerders. Ook is het nu veel makkelijker om www.lieropleeft.nl via uw mobiele telefoon of tablet te bezoeken. Enkel en alleen dankzij de financiële steun van Stichting Steun Welzijnszorg is dit alles nu gerealiseerd.

Stichting Steun Welzijnszorg heeft als doelstelling een meer duurzame en betere leefomgeving te realiseren voor inwoners van de Peelgemeenten. Dit doet zij door initiatieven, op het gebied van welzijn en (gezondheids) zorg, te steunen met eenmalige financiële bijdragen. ’n Bezoek aan www.steunwelzijnszorg.nl is meer dan de moeite waard. Hier leest u wat de stichting al heeft kunnen betekenen voor diverse organisaties en instellingen.

 
 

Vind je dit bericht leuk? Deel het dan!

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email