Reinigen ventilatiekanalen in de woning elke 5 á 6 jaar

Veel woningen hebben een ventilatiebox om alleen lucht af te zuigen in keuken, badkamer en toilet maar nog meer woningen beschikken over een ventilatiesysteem met toe- en afvoer met warmteterugwinning en dit voor de gehele woning.
Er zijn veel bedrijven die de systemen met de nieuwbouw van een woning aanleggen maar bedrijven om zeker de kanalen te reinigen zijn er maar heel weinig. Inmiddels heb ik een bedrijf gevonden die bij mij naar volle tevredenheid onlangs de totale reiniging van de wtw-installatie heeft gedaan. Kanalen en unit en ook de ventielen reinigen en indien nodig alles opnieuw inregelen. Bijgaande foto’s geven de noodzaak wel aan.
Omdat ik weet dat meer mensen uit Lierop op zoek zijn naar zo’n bedrijf wil ik jullie hierover informeren. Het bedrijf kan vier adressen op een dag doen en kan korting bieden als hij voor vier adressen maar één keer naar Lierop hoeft te komen.

Laat maar weten of je belangstelling hebt om je ventilatiesysteem te laten reinigen. Dan zal ik gegevens van het bedrijf doorgeven en jullie bij elkaar brengen zodat eventueel van de groepskorting gebruik gemaakt kan worden.

Toon van den Hurk / Werkgroep Wonen
toonhurk15@gmail.com
06-37330551

Ventilatiekanaal vóór de reiniging

. . . . en ná de reiniging

Vind je dit bericht leuk? Deel het dan!

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email