Een goede dorpsondersteuner weet wie kan worden ingeschakeld bij vragen en problemen, en ook wannéér dat moet gebeuren. Zij is op de hoogte van zaken die spelen in het dorp en heeft veel contacten. Niet alleen met de bewoners in het dorp maar ook met diverse organisaties en professionals.
Wij, hier in Lierop, kennen Marieke Linders inmiddels als centrale en verbindende schakel in het dorp. Haar ervaringen waren de reden voor Movisie  (een landelijke organisatie met kennis over de aanpak van sociale vraagstukken) om een uitgebreid interview met haar te houden. Dit interview is opgenomen in de landelijke publicatie “De terugkeer van de samenlevingsopbouw” en geeft ’n hele mooie inkijk in de dagelijkse  praktijk van Marieke.
Door op deze link te klikken kunt u het hele interview met Marieke lezen.

Vind je dit bericht leuk? Deel het dan!

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email