BSO bezoek dagbesteding – april 2019

Op dinsdag 16 april werd door  12 kinderen van de buitenschoolse opvang samen met hun leidsters een bezoek gebracht aan de dagbesteding ’t Höfke.
Dit bezoek stond in het teken van het komend Paasfeest.
De kinderen namen plaats tussen de deelnemers van de dagbesteding en er werd heel geanimeerd over en weer gekletst over het Paasfeest vroeger en  nu. Verder werd er door de kinderen nog een mooie paaskleurplaat gemaakt.
Tot verassing van deelnemers van de dagbesteding hadden de kinderen het een en ander geknutseld. Ze kwamen binnen met een mooie glazen, beschilderde schaal die gevuld was met geverfde eitjes. Verder overhandigden ze de aanwezigen een zelfgemaakt groot ei op papier en een grote kaart met vrolijk Paasfeest met een mooie paaswens en de namen van de kinderen.

Tegen vier uur vertrokken de kinderen weer, maar eerst werden de eitjes uitgedeeld en iedereen een Vrolijk Pasen gewenst.
Verder kreeg de dagbesteding nog een uitnodiging om een tegenbezoek te brengen aan de BSO. 

Vind je dit bericht leuk? Deel het dan!

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email