Energiehuis slim wonen

Someren is een van de acht gemeenten die zijn aangesloten bij Energiehuis Slim Wonen. Deze organisatie heeft een energiehuis aan de Torenstraat te Helmond waar door energiecoaches informatie aan u gegeven kan worden. Op deze locatie kunt u ook diverse maatregelen/mogelijkheden met eigen ogen waarnemen om een beeld te vormen.

Met het raadplegen van de site wordt u geholpen vanuit de volgende items:
– slim starten
– slim verder
– wat doet uw gemeente, bv. aangaande subsidie

Energiehuis heeft afgelopen periode bijna 50 energiecoaches opgeleid om het bestaande team te versterken en om zo, op vrijwillige basis, u van dienst te zijn. Zoals gezegd kan dat na een afspraak op het Energiehuis maar wellicht is ooit een huisbezoek handiger. Verder is het ook mogelijk dat de coach met een warmtebeeldcamera bij u thuis de warmtelekken van uw woning opspoort. U kunt hiervoor via de site om een woningscan vragen. Dit voor woningen gebouwd vóór 1990.

Toon van den Hurk is één van de nieuwe coaches die voor de acht gemeenten ingezet kan worden maar zijn uitgangspunt is vooral voor Lierop iets te betekenen. De gemeente Someren heeft van het Energiehuis een warmtebeeldcamera in beheer gekregen die Toon kan gebruiken.

Tips van Toon:
– raadpleeg de site energiehuisslimwonen.nl en doe er uw voordeel bij met de diverse adviezen
– wil je meer weten voor uw situatie dan je op de site kunt vinden maak dan een afspraak

De gemeente Someren zal u binnenkort ook verder informeren via het Somerens Contact ook gelet op de vouchers die ze onlangs uitgezet hebben om een woningscan te doen.
 
Voor nog meer vragen:
Toon van den Hurk / 0637330551 of mail naar wonen@lieropleeft.nl
 

Vind je dit bericht leuk? Deel het dan!

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email