Onze dorpsondersteuner zoekt ‘vervoers-maatjes’.

Mede dankzij het ‘Maatjesproject’ van Lierop Leeft kunnen veel inwoners van Lierop ’n beroep doen op de vrijwilligers oftewel ‘Maatjes’ die hierbij betrokken zijn. Zo zijn er ‘Contact’, – ‘Vervoer’, – ‘Boodschappen’ en ‘Klussenmaatjes’.

Wegens omstandigheden kunnen we helaas geen beroep meer doen op enkele Vervoers’maatjes’. Het ‘maatje’ zorgt ervoor dat mensen met een mobiliteitsprobleem naar voorzieningen of winkels kunnen, activiteiten kunnen ondernemen, of een bezoek brengen aan familie of vrienden. Hij/zij biedt klanten naast vervoer ook de begeleiding die zij nodig hebben.
Bent u geïnteresseerd in dit vrijwilligerswerk dan kunt u contact opnemen met Marieke Linders: dorpsondersteuner@lieropleeft.nl

Onder de knop “Dienstverlening” van deze website kunt u alles lezen over het Maatjesproject in het algemeen en natuurlijk ook over het Vervoers’maatje’ in het bijzonder. Bijvoorbeeld: Hoe ben ik verzekerd en krijg ik ’n kilometervergoeding?

Foto's

Vind je dit bericht leuk? Deel het dan!

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email