Welke vervolgacties

Welke vervolgacties in het kader van een “Dementievriendelijk Lierop”?

In vervolg op de bijeenkomst van 16 maart inventariseert de werkgroep Dementievriendelijk Lierop aan welke vervolgactiviteiten behoefte is. Aan degenen wiens mailadres bij de werkgroep bekend is hebben per mail het verzoek ontvangen hun mening kenbaar te maken.
Heeft U geen mail ontvangen? Dan vragen wij U Uw mening kenbaar te maken door het formulier bij deze link in te vullen en op te sturen naar Tiny Steenbakkers (steenbakkerswmp@planet.nl) of in de brievenbus te doen van de Dorpsondersteuner Anita Hurkmans, Offermansstraat 7, Lierop (Henricushof).
Bedankt voor uw medewerking.

Met vriendelijke groepten
Werkgroep dementievriendelijk Lierop.

Vind je dit bericht leuk? Deel het dan!

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email