Kinderopvang is een onmisbare voorziening. De werkgroep maakt zich sterk om een bemiddelende rol te spelen tussen gemeente en instanties.
 
Februari 2015: 
Via een verkorte aanbestedingsprocedure wordt op dit moment gezocht naar een nieuwe aanbieder. Deze zal half maart 2015 geselecteerd worden, met de bedoeling dat de nieuwe aanbieder per 1 april 2015 het stokje overneemt van Spring, voor zowel de Dagopvang, de BSO als het Peuterwerk.
 
18 maart 2015: 
Inmiddels is bekend geworden dat Nul Vier DAS de kinderopvang in Lierop waarschijnlijk per 1 mei overneemt van Spring. Er zijn nog gesprekken gaande of Nul Vier DAS het personeel van Spring kan overnemen.
Tevens wordt bekeken of de inboedel wordt overgenomen.

Vind je dit bericht leuk? Deel het dan!

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email