5 jaar koffieuurtje op de zondagmorgen

Het is intussen een begrip geworden; het koffie-uurtje in Henricushof. Eens in de maand op de zondagmorgen, georganiseerd door de dorpscoöperatie. Het vond voor het eerst plaats op zondag 18 januari 2015.

Afgelopen zondag, 16 februari 2020, werd even stil gestaan dat we dit alweer 5 jaar doen. Telkens op de 3e zondag van de maand vanaf 10.45 tot 12.00 uur. Iedereen die het leuk vindt om onder het genot van een kopje koffie elkaar te ontmoeten en de Lieropse nieuwtjes uit te wisselen is hierbij van harte welkom. Vrijwilligers staan klaar om iedereen van een kopje koffie te voorzien en de Spar zorgt telkens voor iets lekkers bij de koffie.

Ter gelegenheid van deze 5e verjaardag was gezorgd voor lekker gebak dat de aanwezigen zich goed lieten smaken. En natuurlijk was er een dankwoord voor de vrijwilligers en de Spar die er steeds belangeloos aan meewerken en er zo een gezellig koffie-uurtje van maken.
 

Vind je dit bericht leuk? Deel het dan!

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email