Kerstviering – 17 december 2019

Op dinsdag 17 december werd de jaarlijkse kerstviering gehouden bij dagbesteding “t Höfke.
De bewoners van Henricushof waren hierbij ook uitgenodigd.
Vorig jaar brachten de kinderen van groep 1 en 2 van de basisschool een bezoek aan de dagbesteding. Dit was zo goed bevallen dat er dit jaar weer een optreden door de kinderen verzorgd werd.
Zij openden het programma. Onder leiding van juffrouw Lieke en juffrouw Jos zongen zij een vijftal kerstliedjes met begeleiding van hun meegebrachte instrumenten en gitaarspel van Willeke Snijders. Het was mooi te zien hoe de kinderen hun best deden en de aanwezigen hiervan genoten.
Voordat ze om half drie naar school vertrokken kregen ze een glaasje ranja en een kerstkoekje en de ouderen koffie en vlaai. Het programma werd voortgezet door Wilma Hurkmans en Willeke Snijders die een gevarieerd programma brachten met zowel kerstliedjes als Nederlands repertoire.

Willeke en Wilma zorgden ervoor dat de aanwezigen met plezier meezongen.
Tussen het zingen door werd er een mooi kerstgedicht voorgelezen door Marie-Elise.
Dit allemaal onder het genot van een hapje en een drankje.
Nadat iedereen een fijn kerstfeest en alle goeds voor 2020 was gewenst, werd de middag om 4 uur afgesloten, met dank aan de kinderen van de basisschool en Willeke en Wilma voor hun mooie optreden. Dit is zeker voor herhaling vatbaar. 

Zie ook het korte filmpje waarop de kinderen een kerstliedje zingen en enkele foto’s hieronder.

Vind je dit bericht leuk? Deel het dan!

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email