‘Lierop Leeft’ neemt afscheid van Anita!

Te midden van een groot aantal vrijwilligers van Dorpscoöperatie Lierop Leeft werd vrijdagavond afscheid genomen van Anita Hurkmans als dorpsondersteuner!
Voorzitter Martien Kusters had lovende woorden voor haar. “Anita heeft een stevig fundament gelegd voor de dorpsondersteuning in Lierop”,  zo stelde hij. Zij was de spin in het web, de schakel tussen professionals en de vrijwilligers.  Haar sterkste wapen is echter ‘aandacht voor mensen’. Op die manier heeft zij in de ruim 3 jaren dat zij in functie is geweest, veel kunnen betekenen voor verschillende mensen in Lierop. Uit het laatste woord van Anita bleek dat haar betrokkenheid en passie voor het werk het moeilijk hadden gemaakt om te komen tot de beslissing om te stoppen.
Marieke Linders werd voorgesteld als nieuwe dorpsondersteuner. Zij mag verder gaan bouwen op het fundament dat is gelegd. Ze zal dat op haar eigen manier gaan doen en Lierop Leeft heeft daar alle vertrouwen in!

Vind je dit bericht leuk? Deel het dan!

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email