Kerstviering bij dagbesteding ’t Höfke

… met optreden van EMenEM en kinderen van de basisschool

Tijdens de kerstviering op dinsdag 18 december brachten de kinderen van groep 1 en 2 van basisschool ’t Rendal een bezoek aan Henricushof.
Ze waren er om de kerstviering die gehouden werd voor de deelnemers van de dagbesteding en de bewoners van Henricushof op te luisteren.
De weken voorafgaande hadden ze al heel goed Kerstliedjes geoefend.
Onder leiding van juffrouw Lieke en juffrouw Jos werden een 4 tal liedjes door hen gezongen.
De groep werd begeleid door het Duo EMenEM bestaande uit Mariëtte Kroon en Martien Naus.
De kleuters deden erg goed hun best er een mooi optreden van te maken. Zichtbaar genoten de kinderen en de aanwezigen ervan. Daarna was het de beurt aan het duo EMenEM die het grootste gedeelte van de middag muzikaal voor hun rekening namen. Hoofdzakelijk werden er kerstliedjes gezongen wat niet wegneemt dat er voor ander repertoire ook de ruimte was. Dus werd het een heel gevarieerd optreden met Mariëtte op piano of accordeon en Martien Naus op gitaar.
Ook was er uiteraard ook tijd ingeruimd voor een kopje koffie en een lekker stukje vlaai.
Nadat de kleuters een gedeelte van het optreden van EMenEM meegemaakt hadden werd er nog met z’n allen ‘jingle bells’ gezongen en vertrokken de kinderen weer naar de school.
De aanwezigen op de kerstviering werden nog getrakteerd op een kerstverhaal, voorgelezen door Riek v. Bussel. Het verhaal had de boodschap ‘vriendelijk zijn voor elkaar en vooral niemand buiten sluiten’. Daarna werd er afgesloten met een aantal kerstliedjes.
 
Met een dankwoord werd de middag afgesloten.
Al met al was het een middag waar de ingrediënten aanwezig waren om al in kerstsfeer te komen.

Vind je dit bericht leuk? Deel het dan!

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email