Alleen via inschrijving kans op woning aan Gildeplein!

Van de werkgroep ‘Wonen’ van Lierop Leeft kregen we onderstaand bericht…
‘Onlangs is door woCom gestart met de bouw van 5 sociale huurwoningen aan het Gildeplein in Lierop. Naar verwachting zal de verloting nog dit jaar plaats vinden. Door woCom is toegezegd dat de 3 levensloopsbestendige woningen voor 1- en 2- persoonhuishoudens met voorrang toegewezen worden aan ingeschreven woningzoekenden woonachtig in Lierop.
De 2 eengezinswoningen voor 3- of meerpersoonhuishoudens worden met voorrang toegewezen aan woningzoekenden uit Lierop, die een eengezinswoning van woCom in Lierop achterlaten.

Het is verstandig dat de geïnteresseerden in Wooniezie bij hun inschrijving aanvinken dat ze een tipbericht willen ontvangen als er een woning wordt geadverteerd binnen hun woonwensen/huurprijsklasse. Ze ontvangen dan ook individueel een mail hierover.
Wil je dus in aanmerking komen voor een van deze 5 huurhuizen dan is het van groot belang dat je bij Wooniezie staat ingeschreven en tijdig reageert op de advertentie.
Door woCom is toegezegd dat tijdens de publicatie van de advertentie geïnteresseerden kunnen reageren. Als de advertentie gesloten is, loot het systeem een volgorde. Uit deze gelote volgorde selecteren ze handmatig de inwoners van Lierop. Zij gaan voor op gelote kandidaten woonachtig buiten Lierop’.
 
Kijk hier verder voor meer informatie.

Vind je dit bericht leuk? Deel het dan!

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email