Sinds oktober vindt er onder de vlag van Lierop Leeft op de vrijdagmiddag een spelletjesmiddag plaats in Henricushof. Iedereen die het leuk vindt om te buurten, een spelletje te spelen of lekker een kopje koffie drinken kan binnenlopen.
 
Vrijdagmiddag 1 december was het duo EmenEm te gast en verraste de aanwezigen aangenaam met muziek
EmenEm staat voor Mariëtte Kroon en Martien Naus die met accordeon en gitaar Nederlandstalige liedjes brengen dit alles overgoten met de nodige humor.
 
Voor de pauze brachten ze liedjes o.a. van Gerard van Maasakker “Hier heur ik thuis” en Rob de Nijs ‘Zachtjes tikt de regen op mijn zolderraam” en nog veel meer in dit genre.
Na de pauze kregen sommige toeschouwers een muziekinstrument in de handen en konden zij actief meedoen op klassiekers zoals “Daar bij die molen”.
 
Ook was er een wedstrijdje en moesten de toeschouwers na een kleine hint raden welk liedje er gezongen werd. Vervolgens werd er uit volle borst meegezongen.
Fridy Oomen had de meeste liedjes goed geraden en kreeg uit handen van Martien een roos aangeboden. Tegen de klok van half vier kwam er een einde aan deze mooie en fijne muziekmiddag nadat er nog enkele sinterklaasliedjes gezongen werden.
 
De aanwezigen hebben zichtbaar genoten en men was unaniem van mening dat een optreden verzorgt door EmenEm voor herhaling vatbaar is.

Vind je dit bericht leuk? Deel het dan!

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email