Actie voor betaalbaar huren in Lierop en ontwikkelingen van de CPO vereniging

Als werkgroep wonen van de Dorpscoöperatie Lierop Leeft vinden wij het belangrijk de leefbaarheid in Lierop te garanderen.
Een belangrijk aspect is het creëren van voldoende woonruimte in diverse prijsklassen, zowel huur- als koopwoningen voor jong en oud. Dit om te voorkomen dat Lieroppenaren noodgedwongen Lierop zouden moeten verlaten, wat de leefbaarheid van Lierop niet ten goede komt.
 
Voor betaalbaar huren in Lierop gaan we a.s. dinsdag 15 november opnieuw in gesprek met Gemeente en WoCom. We proberen alle huurvarianten aan de orde te stellen en houden je via deze site op de hoogte van de behaalde resultaten.
Ook willen wij je graag op de hoogte houden van de ontwikkelingen van de CPO vereniging, die zich bezig houdt met het collectief bouwen van woningen.
Op dit moment is de vereniging in navolging van de eerste 10 CPO woningen, welke inmiddels bewoond zijn, al ver gevorderd met de ontwikkeling van het volgende plan.
Het betreft 8 woningen waarvan 4 starterswoningen, 2 seniorenwoningen en een twee onder een kap woning.
De planning is dat in februari 2017 de schop in de grond gaat en dus gestart gaat worden met bouwen.
Voor de tweekapper is de CPO vereniging nog op zoek naar gegadigden daar deze tot op heden nog niet vergeven is.
Heb je interesse voor deze woning, neem dan contact op met de CPO vereniging via Mike Berkvens, tel. 06 15905034 of mb_berkvens@hotmail.com.
Bij interesse graag snelle reactie.
 
 
Voor vragen over het bovenstaande, maar ook voor andere vragen over wonen blijft de werkgroep wonen wonen@lieropleeft.nl je aanspreekpunt en helpt je verder.

Vind je dit bericht leuk? Deel het dan!

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email