Een Eerste Hulp Bij Dementie informatiekoffer

Truus van Otterdijk stuurde ons een bericht over de Eerste Hulp Bij Dementie informatiekoffer; interessant voor een dementievriendelijk Lierop waarvoor 13 oktober j.l. in Lierop een drukbezochte informatie-avond heeft plaatsgevonden…
‘Dementie is een ziekte die veel vragen kan oproepen. Wat houdt het in en hoe kun je er het beste mee omgaan? Ook als u in uw naaste omgeving geconfronteerd wordt met iemand met dementie kan het heel prettig zijn om informatie en praktische tips te krijgen. In de Eerste Hulp Bij Dementie koffer zit niet alleen informatie, maar ook verhalen van lotgenoten, een DVD met filmfragmenten en een CD met luisterliedjes. Een kinderboek in de koffer legt op een eenvoudige en duidelijke wijze aan kinderen uit wat dementie is. De EHBD koffer bevat informatie voor mensen met dementie, mantelzorgers, kinderen, familieleden en andere geïnteresseerden.
Bij het Steunpunt Mantelzorg van Onis in Asten en Someren kunt u de EHBD koffer lenen. De uitleentermijn voor de koffer is 6 weken en alle informatie is ter inzage. Er zijn geen kosten aan verbonden. Wel ondertekent u de uitleenvoorwaarden. Indien u belangstelling heeft voor de EHBD koffer, dan kunt u contact opnemen met Steunpunt Mantelzorg in Asten: Truus van Otterdijk, Onis, (0493) 441246, t.vanotterdijk@oniswelzijn.nl, of Steunpunt Mantelzorg in Someren, Marianne Lenders, Onis, (0493) 441253, m.lenders@oniswelzijn.nl’.

Vind je dit bericht leuk? Deel het dan!

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email