Wij zoeken jongeren vanaf 18 jaar die een huurwoning willen

De werkgroep Wonen van Lierop Leeft heeft zich afgelopen jaar bezig gehouden met de woonwensen van dorpsgenoten. Er zijn ondertussen 10 starterswoningen gebouwd en een aantal nieuwe woningen worden binnenkort gebouwd.
In de wandelgangen horen wij dat er ook dorpsgenoten zijn die een huurwoning zoeken en met name voor jongeren zijn hiervoor geen mogelijkheden in Lierop. De werkgroep Wonen wil daarom in het najaar WoCom en de gemeente uitnodigen om dit te bespreken.
Wij zoeken jongeren vanaf 18 jaar die graag een huurwoning willen. Belangrijk is dat je ingeschreven staat bij WoCom zodat bij WoCom en de gemeente meetbaar is hoeveel jongere woningzoekenden er nu echt zijn in Lierop. Het maakt niet uit of je nu al iets zoekt of pas over enkele jaren, zorg dat je ingeschreven staat; hoe langer ingeschreven, hoe meer kans op een woning.
Als je interesse hebt in een huurwoning en je wilt deze avond bijwonen dan kun je je tot 5 september aanmelden bij wonen@lieropleeft.nl.
Graag naam, adres, tel.nr., sinds wanneer ingeschreven als woningzoekende bij WoCom of Wooniezie en met ingang van wanneer men voor een huurwoning in aanmerking wil komen in je aanmelding vermelden. Bij voldoende aanmeldingen nodigen wij de gemeente en Wocom uit. Om een zo groot mogelijke groep te bereiken willen wij iedereen vragen om dit bericht te delen.

Vind je dit bericht leuk? Deel het dan!

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email