Presenteren in een korte tijd voor mensen zonder werk

Ook Lieroppenaren die op zoek zijn naar werk kunnen zich donderdag 24 maart van 09.30 tot 12.00 uur aansluiten bij een oefening ‘presenteren in een korte tijd, de zogenaamde elevator pitch’. De bijeenkomst vindt plaats bij Onis, Kerkstraat 10 in Asten.
Je leert om in een minuut aan een ander te vertellen wat voor betaald werk je zoekt. Je krijgt van de anderen positieve feedback over de inhoud en je houding om met voldoende inspiratie aan de slag te gaan.
Om betaald werk te vinden moet men anno 2016 netwerken, gebruik maken van sociale media, zichzelf zichtbaar maken, het CV op orde hebben, oriënterende gesprekken aanvragen, er zijn andere vindplekken voor werk, etc. Kortom het vinden van werk is hard werken. Onis Vrijwilligerscentrale faciliteert mensen om elkaar te ontmoeten, te inspireren, te motiveren en elkaar te helpen bij het vinden van werk. Er wordt een programma vastgesteld op basis van wensen die de deelnemers hebben. Onderwerpen zijn:
hoe ziet een goed CV er uit; is mijn CV actueel; werkbezoek aan een vereniging of instelling; in gesprek met het UWV; wat zijn vindplekken van betaald werk; sociale media, is dat wel nodig; wat zijn mijn kwaliteiten; netwerken, hoe doe je dat.
Opgeven is niet nodig, je bent gewoon van harte welkom. Neem wel je cv mee.
 
Meer weten, bel naar Onis Vrijwilligerscentrale, 0493-441256 of via de mail c.vaneijden@oniswelzijn.nl

Vind je dit bericht leuk? Deel het dan!

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email