Uitslag enquete woningbehoefte Lierop

De werkgroep Wonen van onze dorpscoöperatie Lierop Leeft wil op de eerste plaats iedereen hartelijk danken voor het invullen van de enquête. Van de 740 verspreide formulieren hebben wij er tot onze grote tevredenheid 187 (22,2%) terug ontvangen.

Uit de ingevulde formulieren blijkt dat de grootste groep die deelgenomen heeft, de leeftijd heeft van 51 – 70 jaar (92x) en de belangstelling voor seniorenwoningen mede daardoor erg groot is. Wij vinden het als werkgroep Wonen erg jammer dat er weinig jongeren tot 25 jaar (11x) gereageerd hebben omdat wij dachten dat veel jongeren in Lierop willen blijven wonen en zowel voor een koop-of huurwoning geïnteresseerd zouden zijn. De wil om in Lierop te blijven wonen is erg groot, 174 personen oftewel 95,6%. Ook blijkt het aantal inschrijvingen bij woningcorporaties erg laag te zijn terwijl er veel personen aangeven op termijn in aanmerking te willen komen voor een huurwoning.

De werkgroep gaat nu vervolg geven aan de uitslag van de enquête en zal u van de ontwikkelingen, zeker nu maar ook voor de toekomst, via Lierop Leeft op de hoogte blijven houden.

Vind je dit bericht leuk? Deel het dan!

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email