Jaarafsluiting bij dagbesteding ’t Hofke

Op 22 december heeft de dagbesteding het jaar 2015 op een feestelijke manier afgesloten.
Niet alleen de deelnemers van ’t Höfke waren aanwezig maar ook de partners en bewoners van Henricushof , alsmede een aantal vrijwilligers.
De middag stond in het teken van muziek en werd gesponsord door de Fa Hurkmans.
De 9-mans groep met zangers, drummer en accordeonisten, Toffel Vier uit Asten, was te gast en verzorgde een optreden. Hun repertoire bestaat voornamelijk uit oud Brabantse liedjes en liedjes uit de Peel.
De omliggende dorpen werden bezongen en men bracht een ode aan Asten, Someren-Eind, Ommel en Heusden met af en toe een uitstapje naar Duitsland of naar de Noordoostpolder met de Zuiderzee Ballade.
Geweldig vonden de aanwezigen dat speciaal voor deze middag de mannen het lied: ‘Hoe skon Lierop is’, destijds gecomponeerd door Louis van Lieshout en Frits van de Ven, ingestudeerd hadden.
Maar toen het lied ‘In ’t groene dal in ’t stille dal’ ingezet werd was er een en al herkenning en werd er volop meegezongen. Aan de gezichten van de toeschouwers was af te lezen dat ze genoten.
In de pauze werd er genoten van een kopje koffie of thee met een heerlijk stukje vlaai. Dat het muziek was waar mensen van genoten bleek wel uit de reactie die gegeven werd: ‘Wa waar dè skon’!

Vind je dit bericht leuk? Deel het dan!

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email