Algemene Ledenvergadering 12 november 2015

Donderdag vond in de Vurherd de algemene jaarvergadering plaats van onze dorpscoöperatie Lierop Leeft.
Op deze vergadering werd ook bekend gemaakt dat Anita Hurkmans, na een zorgvuldige sollicitatieprocedure, onze nieuwe dorpsondersteuner wordt. De afgelopen 3 jaar heeft Buurtzorg de dorpsondersteuner gefaciliteerd. De wens van Lierop Leeft was om een onafhankelijke dorpsondersteuner in Lierop beschikbaar te hebben. Die wens is nu vervuld en de gemeente financiert deze inzet vooralsnog voor een jaar met de intentie om dit te verlengen.
Uitgangspunt is dat de inwoners uit Lierop met al hun vragen op het gebied van welzijn, zorg en wonen terecht kunnen bij Anita. Zij vormt de schakel tussen de hulpvragers in Lierop enerzijds en de formele hulp (maatschappelijk werk, WMO-loket e.d.) en informele hulp (vrijwilligerswerk, mantelzorg) anderzijds. Voorop staat daarbij het behouden en verbeteren van de zelfredzaamheid en
zelfbeschikking van mensen die op één of andere manier hulp nodig hebben en daar zelf niet uit komen. Anita zoekt met de hulpvrager naar de beste manier waarop hulp geboden kan worden maar voert deze zelf niet uit.
 
Meer informatie kun je lezen op deze website onder de link Algemeen… Ledenvergaderingen
 
 

Vind je dit bericht leuk? Deel het dan!

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email