Informatieavond Wooncomfort

Op maandag 29 juni 2015 van 20.00 tot 22.30 uur organiseert de werkgroep Wonen van Dorpscoöperatie Lierop Leeft in gemeenschapshuis de Vurherd een informatieavond die in het teken zal staan van Wooncomfort, met als aandachtspunten energie en welzijn.
 
Bijzonder interessant voor mensen die nieuw gaan bouwen of een bestaande woning willen aanpassen en/of energie zuinige maatregelen willen nemen.
 
Deelname aan deze bijeenkomst is voor iedereen gratis toegankelijk.
 
ZummerePower en VAC Asten-Someren
De sprekers op deze avond zijn Ans van der Velden, voorzitter van ZummerePower en Maria van Roosendaal, voorzitter van VAC Asten-Someren.
 
ZummerePower is een Somerense energiecoöperatie van, voor en door Somerense burgers en bedrijven die zich vooral richt op duurzaamheid en bewustwording van energie. Op deze avond zal Ans van der Velden o.a. verder ingaan op gezamenlijk inkopen van energie en zonnepanelen, energielening, duurzaamheidsinvestering en alle overige aspecten van energie.
 
De VAC, Adviescommissie Wonen Asten-Someren zet zich sinds 1995 in voor een kwalitatief betere woning in het belang van de toekomstige bewoner. Het is een onafhankelijke partij in de gemeentes Asten en Someren die nieuwbouw- en renovatieplannen voor woningen en de woonomgeving beoordeelt op gebruikskwaliteit vanuit het perspectief van de gebruiker. Fysieke bouwkundige aspecten hebben de aandacht waardoor woningen meer toegankelijk, bruikbaar, comfortabel, veilig, gezond, onderhoudsvriendelijk, levensloopbestendig/aanpasbaar worden.
 
Namens de toekomstige bewoners kan het VAC fungeren als gesprekspartner van opdrachtgevers en ontwerpers. Maria van Roosendaal zal namens VAC Asten-Someren toelichting geven.
 
Informatie:
Informatie te verkrijgen via wonen@lieropleeft.nl 

Vind je dit bericht leuk? Deel het dan!

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email