Mantelzorgers 25 november gratis op bezoek in zorghuis

Voor veel mantelzorgers is het gebruik maken van respijtzorg een grote stap. De aangeboden respijtvoorzieningen moeten immers afgestemd zijn op de wensen en behoeften van mantelzorgers en zorgvragers die gebruik maken van de zorgvoorzieningen. Om de drempel te verlagen organiseert het Onis steunpunt mantelzorg regelmatig een bezoek aan een organisatie die o.a. respijtzorg biedt.
 
Op woensdagmiddag 25 november organiseert het Onis steunpunt mantelzorg een bezoek aan het zorghuis, Vlierdenseweg 109a in Deurne. Het zorghuis ligt midden in het groen en biedt verschillende soorten zorgopvang. Tijdens dat bezoek krijgt u een rondleiding in de algemene ruimtes en uitleg over (respijt)zorg.
 
Deelname aan het bezoek is gratis, u dient zelf voor vervoer te zorgen. Mantelzorgers kunnen zich aanmelden kan tot 17 november bij het steunpunt mantelzorg;  t.vanotterdijk@oniswelzijn.nl of bel naar tel.nr 0493 441246 of 441253.
 
Wilt u meer weten over het aanbod en de mogelijkheden van respijtzorg? Neem dan vrijblijvend contact op met het steunpunt mantelzorg en of bezoek de website www.oniswelzijn.nl of www.respijtwijzer.nl
 
 

Vind je dit bericht leuk? Deel het dan!

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email