Website Lierop Leeft vandaag online!

Met onderstaande aankondiging op slaponlie werd de nieuwe website aangekondigd…
 
‘Een belangrijk communicatiemiddel, de nieuwe website, van Dorpscoöperatie ‘Lierop Leeft’ is vandaag online gegaan. Op www.lieropleeft.nl is er voor leden – maar ook niet-leden – van de Dorpscoöperatie belangrijke informatie te verkrijgen. De opzet en de projecten van de ‘werkvelden’ Zorg, Wonen, Dienstverlening en Opvoeden & Opgroeien zijn duidelijk in beeld gebracht. Je kunt er projecten zien die reeds uitgevoerd zijn of in voorbereiding. Zo is bv onder het item Zorg o.a. de Uitleenpost Hulpmiddelen opgenomen. Handig als je hiervan gebruik wilt maken. Op dit moment vinden er verbouwingswerkzaamheden plaats in Henricushof. Het is de bedoeling dat daar per 1 mei een lokatie zal zijn ingericht met de hulpmiddelen die aangeboden worden. Kinderopvang staat als project onder de knop ‘Opvoeden en Opgroeien’. Hier kun je de laatste stand van zaken lezen wat betreft de overname van de kinderopvang in Lierop door Nul Vier DAS, Ook is er op de website ruimte voor ‘algemene’ onderwerpen als ‘hoe men lid kan worden’, het ‘bestuur’, nieuwsbrieven enz. én is er op de site prominent een knop aanwezig met de tekst ‘Ik heb een vraag’ waar de binnenkomende vragen op het gebied van zorg, wonen, dienstverlening en opvoeden per direct telefonisch of per mail door de dorpsondersteuner of een ‘specialist’ binnen de dorpscoöperatie beantwoord kunnen worden. Het ‘laatste nieuws’ en alle nieuws over de dorpscoöperatie tot nu toe is op de website duidelijk te volgen.
Een belangrijk – interactief – onderdeel zit onder de knop ‘Vraag en Aanbod’ waar gratis hulp (diensten) of goederen aangeboden of gevraagd kunnen worden. Ook kan men via dit onderdeel spullen te leen vragen. Alle acties kunnen zelfstandig ingevoerd worden en deze worden anoniem op de achtergrond verwerkt. De vrager en de aanbieder hebben direct contact met elkaar! Dit alles met de doelstelling om ook via deze weg bij te dragen aan een betere leefbaarheid binnen het ‘Lieropse’.
De leden van de Dorpscooperatie zullen dit weekend ook via een nieuwsbrief op de hoogte worden gebracht van het bestaan van de website. Dit omdat (nog) niet ieder lid via internet te bereiken is.
Op slaponline kun je de website van Lierop Leeft vinden op de homepage onder de kerk en onder ‘verenigingen’.
 
 

Vind je dit bericht leuk? Deel het dan!

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email