‘Wonen in een ton’ initieert een CPO project Gildeplein Lierop, in overleg met de werkgroep ‘wonen’ van de dorpscoöperatie.
Op maandag 8 december om 20.00 uur zal er een info-avond in de Vurherd zijn. Uitgangspunt van het initiatief ‘Wonen in een Ton’ is, om te bouwen voor de behoefte van de toekomstige bewoners. Je betaalt alleen de echte kosten die gemaakt worden en bepaalt dat met elkaar. Zo’n project wordt ook wel Collectief Particulier Opdrachtgeverschap (CPO) genoemd.
Er is nu een ‘eenmalig aanbod’ van de gemeente Someren om te bouwen met een grondprijs van 186 euro per m2 voor maximaal 8 woningen met een kavel van 150 m2. Dat betekent een kavel met een ouderwetse diepte van 28 meter. Deze woningen gaan ongeveer 155.000 euro (v.o.n. !!) kosten, afhankelijk van de keuzes die je gaat maken.
 
Unieke kans om je eigen huis te laten bouwen op een pracht locatie aan het Gildeplein in Lierop. Zowel voor starters als voor medioren en senioren, alle categorieën dus en alle soorten woningen.
Grotere kavels kunnen in overleg worden bepaald, prijs is dan 265 euro per m2 voor de grond.
 
Ook de indeling, grootte en vorm van de woning kunnen in goed overleg met elkaar worden afgesproken en kunnen individueel natuurlijk verschillend zijn.
 
Kortom, er is een grote vrijheid om je woonwensen optimaal in vervulling te laten gaan.
Zorg dat je er bij bent, beter dan er later spijt van te hebben!!
 
 

Vind je dit bericht leuk? Deel het dan!

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email