Machtiging geen noodzaak

Afgelopen weekend is de wervingsfolder van de Dorpscoöperatie Lierop Leeft huis-aan-huis in Lierop bezorgd. In de folder is een aanmeldingsbon, met op de achterzijde een machtiging, opgenomen. Deze machtiging is opgenomen om de administratieve belasting zo laag mogelijk te houden.

Intussen is duidelijk geworden dat er inwoners zijn die moeite hebben met automatische incasso via het invullen van deze machtiging. Het invullen van deze machtiging is echter niet verplicht!! In dit geval volstaat het invullen van alleen de voorzijde, de aanmeldingsbon. De invuller krijgt dan netjes een nota opgestuurd voor de contributie van de Dorpscoöperatie Lierop Leeft.
 
Volgende week zal de bon, al dan niet met ingevulde machtiging, huis-aan-huis opgehaald worden (voor diegenen die lid willen worden).
 
Voor inlichtingen kun je mailen naar info@lieropleeft.nl.
Op de website www.lieropleeft.nl,  die nog in de opbouwfase zit, is beknopte info te vinden van waarmee de verschillende werkgroepen zich de afgelopen maanden hebben bezig gehouden. Alles om de leefbaarheid in Lierop voor jong en oud op peil te houden!
 

Vind je dit bericht leuk? Deel het dan!

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email